Colectivul SC Prodimar Instalatii SRL înregistrează peste 14 ani de experienţă în domeniul instalatiilor de utilizare al gazelor naturale.

Cu un portofoliu bogat, peste 2000 de lucrari de instalatii gaze, lucrate in Bucuresti, Alexandria si Giurgiu, am acumulat experienta in realizarea lucrarilor dar si in satisfactia clientului.

Serviciile oferite de SC Prodimar Instalatii acopera intreg domeniul instalatiilor rezidentiale, dar si instalatii pentru intreprinderi si industrie.

 

Instalatii termice – Firma noastra este autorizata ISCIR in montajul instalatiilor termice, conform normativului PTA1. Vinde si monteaza instalatii termice de apartament, case,vile, blocuri de locuinte, institutii publice, hale de productie si depozitare, restaurante, terase, etc., realizate prin procedee clasice centrale termice si radiatoare, dar si incalzire prin pardoseala, incalzire cu aer cald produs de aeroterme sau ventiloconvectoare, incalzire prin radiatie produs de tuburi radiante sau panouri radiante.

 

Instalatii de climatizare, sisteme de ventilatie cu aport de aer proaspat, pentru restaurante, sali de festivitati, dar si case, vile si apartamente.

 

Instalatii solare pentru producerea apei calde de consum sau cu aport la incalzire, formate din pachete cu tuburi vidate heat pipe sau panouri plane, boilere de diferite capacitati, pompe si automatizari, puffere sau boilere tanc in tanc.

 

Instalatii sanitare complete pentru toata casa, plecand de la racordarea apei de la reteaua comuna sau scoaterea apei din put forat cu ajutorul mijloacelor de pompare, hidrofor sau pompa submersibila, filtrarea si dedurizarea apei, distributia apei in bai si bucatarie, pana la colectarea apelor uzate prin reteaua de canalizare, montarea fosei septice si distribuirea apei prin retea de tuburi de drenaj sau camine.

 

Instalatii de irigatii pentru spatii amenajate cu gazon, dar si gradinite de flori sau plante, alei, sere, terenuri sportive, sere, etc.