Firma noastra dezvoltă cele mai confortabile şi performante sisteme de incalzire in pardoseala cu apa sau electrice destinate uzului casnic, dar și clădirilor de birouri, centrelor și spaţiilor comerciale, încăperilor industriale, etc.

 

 

Ce trebuie sa stii.

Eficienta unui sistem de incalzire in pardoseala este probata prin faptul ca duce la o economie la consumul de energie de aproximativ 15% in comparatie cu sistemul clasic cu radiatoare. Mai mult, daca sistemul de incalzire va avea ca sursa de agent termic o centrala in condensatie, economia de energie poate sa creasca pana la 40%. Cea mai eficienta combinatie este pompa de caldura cu incalzire in pardoseala, in cazul careia economiile de energie pot atinge un procent de 70 – 75%.

 

 

Costul de intretinere al sistemelor de incalzire in pardoseala este totusi unul acceptabil. Tevile din pardoseala nu necesita intretinere, buclele fiind formate dintr-o singura bucata de teava, durata lor de viata este de cca 100 ani. Celelalte echipamente de comanda si control (pompele de recirculare, robineti, supape, etc.) necesita o intretinere si inlocuire periodica.

 

Alege tehnologia moderna de incalzire pentru o casa calda pe care sa o intretii usor

 Afla mai multe despre incalzirea prin pardoseala

Numele (obligatoriu)

Tel (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Locatie

Mesaj

Prețuri pachete incălzire în pardoseală